Huur opzeggen

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich zo lang mogelijk thuis voelt bij ons. Als uw situatie er toch om vraagt dat u moet of wilt verhuizen, dan zegt u de huur bij ons op. Dat kan door middel van het onderstaande formulier of schriftelijk als u dat liever heeft. Vergeet niet uw nieuwe adres aan ons door te geven voor de afwikkeling van de servicekosten en eventuele stookkosten. Er is een aantal zaken waar we u graag op attenderen.

Opzegtermijn

De opzegtermijn is één maand. Die maand kan op iedere willekeurige dag ingaan. Dat betekent dat als u op 11 juni opzegt, u uw woning op 11 juli oplevert. U mag natuurlijk ook langer van tevoren de huur opzeggen en zelf een einddatum aangeven bij ons.

Oplevercriteria

Wij vragen u de woning leeg en schoon op te leveren. Kijkt u ook nog even naar de aanpassingen in de woning die u wellicht in de loop der jaren gemaakt hebt? Er is destijds door ons aangegeven of u de aanpassingen zo mag achterlaten of dat u de woning in de oorspronkelijke staat moet herstellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat u aangeeft dat u de huur wilt opzeggen via het onderstaande formulier of per mail of brief, ontvangt u van ons per reguliere post het officiële opzegformulier. Ook ontvangt u van ons een brief met daarin twee afspraken met de opzichter. Die komt bij u langs om samen met u door de woning te lopen om te kijken of alles in goede staat is. Als dat niet zo is, laat hij of zij u weten wat er nog veranderd moet worden. De tweede afspraak is de eindinspectie. Deze vindt plaats op de laatste huurdag. U levert dan ook uw sleutels in.

Overlijden melden

Als er geen sprake is van een verhuizing maar van een overlijden, vragen wij u een papieren kopie van de overlijdensakte mee te sturen met het officiële opzegformulier bij de opzegging van de huur.

Huur opzeggen

Nieuw adres