Emmahuis (55+)

De woningen in het Emmahuis zijn erg ruim en licht. De voorgevel van dit complex is van glas en dat levert een extra ruimtelijk gevoel op. De woonkamers van de tweekamerwoningen zijn maar liefst 25 vierkante meter. En de naastgelegen slaapkamer is rechtstreeks bereikbaar vanuit de woonkamer, maar ook vanuit de hal. U kijkt in deze woningen uit over Rotterdam. De entree van de woningen ligt aan de binnengang. Aan die zijde bevinden zich ook de open keuken en de badruimte met douche, wastafel en toilet. Een grote bergruimte maakt deze comfortabele woning helemaal af. Alle woningen zijn uitgerust met een alarmeringssysteem.

Bent u 55 jaar of ouder en woont u zelfstandig, dan bent u van harte welkom bij MaasWonen via Woonnet Rijnmond.

De vijf eenkamerwoningen in het Emmahuis worden verhuurd aan studenten. Heeft u belangstelling? Stuurt u dan uw gegevens naar info@maaswonen.nl Er is op dit moment echter wel sprake van een wachttijd.

Aantal en type woningen
– 5 zelfstandige eenkamerwoningen
– 122 zelfstandige tweekamerwoningen

Momenteel zijn er geen woningen beschikbaar in Emmahuis

Louis – bewoner

‘Als ik het vraag helpt de huismeester me, maar ik kan alles zelf. De huismeester doet veel hier. Alles wat vastzit in huis is voor MaasWonen, alles wat los zit is voor de huurder. Zo moet je het zien.’