Grindhorst (55+)

In Grindhorst vindt u 59 zelfstandige seniorenappartementen, waarvan 35 huurappartementen. De ruime opzet van de woningen en de moderne eisen waaraan de appartementen voldoen, maken Grindhorst een ideale omgeving voor stellen. De ruime badkamer maakt ook intensieve verzorging goed mogelijk. De appartementen zijn uitgerust met een inpandig balkon.

Het wooncomplex bestaat uit twee gebouwen die met bruggen tussen de verdiepingen aan elkaar verbonden zijn. Tussen de gebouwen ligt een binnentuin. Dankzij de gunstige ligging van het wooncomplex zijn groene en recreatieve voorzieningen als het Lage Bergse Bos en de Rottemeren binnen handbereik. Daarnaast is er een snelle busverbinding naar het centrum van Rotterdam.

Bent u 50 jaar of ouder en woont u zelfstandig, dan bent u van harte welkom bij MaasWonen via Woonnet Rijnmond. Als u interesse heeft in deze appartementen, maakt u kennis met MaasWonen en met het bestuur van de Woongroep (de ballotagecommissie) van het complex.

Een impressie van de MaasWonen woongroep Hillegersberg ziet u hier.

In dit wooncomplex is naast een aantal huurwoningen van MaasWonen ook sprake van koopwoningen. Er is sprake van een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarvan MaasWonen lid is als eigenaar van de huurappartementen.

Momenteel zijn er geen woningen beschikbaar in Grindhorst