Laurens I & II (55+)

In de woongebouwen Laurens I en II vindt u zelfstandige seniorenappartementen. De woningen in Laurens I hebben een ruime woonkamer, een aparte keuken, één of twee slaapkamers en een ruime badkamer. De appartementen zijn erg licht.

Elke woning heeft een ruime berging en een loggia die overgaat in een glazenwassersbalkon. De in 2000 gerenoveerde woningen in Laurens II hebben een zeer groot gevel- en glasoppervlak. Hierdoor zijn de ruime woonkamer en de halfopen keuken zonovergoten. U kunt kiezen uit een appartement met één of twee grote slaapkamers.

Als u behoefte heeft aan dagbesteding dan is dat mogelijk bij Carpe Diem. U kunt uw buren ontmoeten in de recreatieruimte waar een uitgestrekt terras aan grenst dat uitbundig beplant is en onderhouden wordt door de bewoners.

Op de vijfde verdieping is een tweedehandswinkeltje en op de derde verdieping een bibliotheek. Er worden ook kerkdiensten gehouden.

Laurens ligt naast metrostation Hesseplaats en het gelijknamige winkelcentrum. In de aanbouw zijn twee tandartspraktijken en een beautycentrum gevestigd. In de onderbouw vindt u een huisartsenpraktijk, een psycholoog, een apotheek en een fysiotherapiepraktijk. Tevens bevindt zich hier een kantoor van Laurens Zorg-aan-Huis. Bent u 55 jaar of ouder en woont u zelfstandig, dan bent u van harte welkom bij MaasWonen via Woonnet Rijnmond. Als u behoefte heeft aan zorg aan huis, meldt u zich dan aan via Laurens Entree.

Beschikbare woningen in Laurens I & II

€487,07 - twee kamers - 40m2

reageer op woonnet

€487,07 - twee kamers - 40m2

reageer op woonnet