Tijdelijk gesloten voor bezoekers

15 december 2020

Tijdelijk gesloten voor bezoekers

Gisteravond zijn door de minister-president nieuwe Corona-maatregelen aangekondigd: een vergaande lockdown. De lockdown is inmiddels van kracht. Ook MaasWonen past haar dienstverlening aan. Ons kantoor wordt voor bezoekers gesloten. U kunt wel op afspraak bij ons terecht, indien nodig.

UPDATE 14-01-2021:

Vanaf 15 december 2020 tot in ieder geval 9 februari 2021 is ons kantoor aan de Sinclair Lewisplaats 364 gesloten.

Wij blijven wel doorwerken, al is het zoveel mogelijk vanuit huis, zodat de dagelijkse gang van zaken gewoon doorgang kan vinden. Dit kan ertoe leiden dat het soms iets langer duurt voordat u iemand aan de lijn krijgt. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Ook onze huismeesters blijven in de wooncomplexen komen. Om uw gezondheid en ook de gezondheid van onze huismeesters te beschermen hebben wij besloten om in ieder geval tot 9 februari 2021 de inzet van de huismeesters in de wooncomplexen te verminderen tot het hoogstnoodzakelijke. Dat betekent voor u het volgende:

 • De huismeesters zullen alleen nog in de ochtenduren aanwezig zijn in de complexen. Wat zij dan in ieder geval doen is:
  • legen van de brievenbus waar uw vragen inzitten;
  • overleg met de schoonmaak;
  • buitenzetten van de vuilcontainers (indien van toepassing);
  • controleren van verlichting, algemene ruimtes en vluchtwegen.
 • De huismeesters komen, calamiteiten uitgezonderd, niet meer in de woningen.
 • In geval van calamiteiten zijn zij vanzelfsprekend de hele dag beschikbaar.   

In de wooncomplexen dragen onze medewerkers een mondkapje en houden 1,5 meter afstand.

Dit alles laat helaas weinig ruimte voor sociaal contact met onze medewerkers. Heeft u toch behoefte aan een praatje met de huismeester of woonconsulent dan kunt u op werkdagen van 8.30 en 12.30 uur contact opnemen met ons kantoor op 010 407 07 04. Wij maken dan een belafspraak voor u met de huismeester of woonconsulent, Zij bellen u terug op het afgesproken tijdstip.

Verder vragen wij uw begrip voor deze maatregelen en roepen op tot het naleven van de richtlijnen van de rijksoverheid en het RIVM. Zodra het weer kan staan onze medewerkers weer volledig voor u klaar zoals u van ze gewend bent.

Voor het betalen van de huur via pin kunt u een afspraak maken. Voor al uw vragen en verzoeken kunt u ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 12.30 uur. Per e-mail (info@maaswonen.nl) is natuurlijk ook mogelijk.

Wij wensen u – ondanks alle beperkingen – toch hele fijne feestdagen toe en zien u graag in 2021 in goede gezondheid weer terug.

Overig nieuws

Bereikbaarheid MaasWonen

Bereikbaarheid MaasWonen

Het kantoor van MaasWonen is op 2e Kerstdag, maandag 26 december gesloten en niet bereikbaar. […]

Lees verder
Kijkmiddag woongebouwen senioren in Ommoord

Kijkmiddag woongebouwen senioren in Ommoord

Kijkmiddag woongebouwen voor senioren in OmmoordHeeft u al nagedacht over uw woonwensen in de toekomst? […]

Lees verder
Rookmelders in complexen MaasWonen

Rookmelders in complexen MaasWonen

Met ingang van 1 juli 2022 is het door de overheid verplicht gesteld voor gebouweigenaren […]

Lees verder