Anatole France (55+)

Anatole France is een complex waar zowel senioren als studenten wonen. Deze locatie is gebouwd in 1972 en biedt lichte en ruime zelfstandige seniorenappartementen met één of twee slaapkamers. De woningen zijn in 2021 verduurzaamd.

De huiskamers grenzen aan een balkon en hebben een wijds uitzicht. De opzet van het appartement in zijn geheel is ruim. De keuken, de slaapkamer(s) en de badkamer zijn efficiënt ingedeeld. U heeft hier alles binnen handbereik.

In dit wooncomplex organiseren vrijwilligers en de bewoners regelmatig activiteiten. En er zijn diverse ruimtes waar u in contact kunt komen met uw buren. Zo is er een ruilbibliotheek en een biljartruimte en een ontmoetingsruimte met een bar die zeven dagen per week geopend is. Genoeg mogelijkheden om u in deze betrokken gemeenschap onder de mensen te begeven.

Bent u 55 jaar of ouder en woont u zelfstandig, dan bent u van harte welkom bij MaasWonen via Woonnet Rijnmond.

Heb je interesse als student of stagiaire, neem dan telefonisch contact op met 010-4070704. Er is op dit moment wel sprake van een wachttijd.

Momenteel zijn er geen woningen beschikbaar in Anatole France

Tom – bewoner

'Mensen letten op elkaar zonder dat je het merkt. Als er een auto twee dagen niet op zijn plek staat, vragen de buren zich af of er iets aan de hand is. Dat kun je vervelend vinden, maar ik vind het wel prettig.'