Carnisseborgh (55+)

De zorggarantwoningen in Carnisseborgh zijn gebouwd in 2002. In dit gebouw bevinden zich 30 woningen. Daarmee is het een relatief kleine gemeenschap. De zelfstandige seniorenappartementen zijn voorzien van moderne aanpassingen en voorzieningen. Zo zijn de ruime woon- en slaapkamers direct met elkaar verbonden. Als een van de bewoners bedlegerig is, kunt u zich toch in dezelfde ruimte bevinden. In de afmetingen van de ruimtes is rekening gehouden met rolstoelgebruikers. Ook de badkamer is goed bereikbaar en royaal zodat intensieve verzorging mogelijk is.

De bewonerscommissie van Carnisseborgh verzorgt van september tot en met mei activiteiten voor de bewoners: één middag in de week kaarten maken en handwerken , twee avonden in de week klaverjassen, darten en rummikub, één keer in de week koffieochtend. Bent u 55 jaar of ouder en woont u zelfstandig, dan bent u van harte welkom bij MaasWonen via Woonnet Rijnmond.

In dit wooncomplex is naast een aantal huurwoningen van MaasWonen ook sprake van koopwoningen en een verpleeghuis van zorgorganisatie Laurens. Er is sprake van een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarvan MaasWonen lid is als eigenaar van de huurappartementen.

Momenteel zijn er geen woningen beschikbaar in Carnisseborgh