Statement

22 juni 2023

Statement

De publiciteit rond woningbezit van corporatiebestuurders is voor MaasWonen reden om intern en ook met andere corporaties na te denken over de bestaande regels die gelden voor vastgoedbezit van bestuurders en commissarissen. Leiden de discussies binnen koepel van woningcorporaties AEDES en binnen de Vereniging voor Toezichthouders tot nadere regels, dan zal MaasWonen die toepassen.

Twee commissarissen van MaasWonen bezitten een kleine vastgoedportefeuille in de vrije sector. Zij verhuren dit buiten Rotterdam en Barendrecht, de gemeenten waar MaasWonen bezit heeft.  De beide commissarissen hebben nooit en zullen nooit in concurrentie met MaasWonen opereren. Niet ten voordele van zichzelf, niet ten nadele van de corporatie. Commissarissen houden zich aan alle landelijke en lokale wetten en regels die gelden voor de volkshuisvesting en stellen zich transparant en controleerbaar op.

Overig nieuws

<strong>Tegemoetkoming Blokverwarming toegekend</strong>

Tegemoetkoming Blokverwarming toegekend

Voor individuele warmte- en elektra aansluitingen geldt in 2023 een energieprijsplafond. Uw energieleverancier verlaagt uw […]

Lees verder
Kantoor MaasWonen wegens verbouwing gesloten

Kantoor MaasWonen wegens verbouwing gesloten

MaasWonen gaat verbouwen! MaasWonen gaat in de maanden oktober, november en december haar kantoor verbouwen. […]

Lees verder
<strong>Afrekening servicekosten komt na 1 juli</strong>

Afrekening servicekosten komt na 1 juli

Geachte bewoners, MaasWonen hoort voor 1 juli 2023 de servicekosten over het voorgaande jaar 2022 […]

Lees verder