Nieuw Verlaat (55+)

De seniorenappartementen in Nieuw Verlaat hebben een erg ruime hal zodat u eventueel uw rollator daar kunt parkeren. Het wooncomplex is gebouwd in 1983 en ruim van opzet. De woonkamer heeft een open keuken, de slaapkamers zijn royaal en u heeft hier een eigen balkon. In de badkamer heeft u een douche en een toilet. Deze ruimte leent zich tevens voor eenvoudige zorg als u dat nodig zou hebben. Tot slot is er ook nog een grote bergruimte.

In de gezamenlijke recreatieruimte organiseren de bewonersvereniging en de bewoners door het jaar heen activiteiten. Zo kunt u deelnemen aan sjoelwedstrijden of een jeu de boules toernooi in de tuin met overkapt terras. In de zomer steken de bewoners de BBQ aan en in de winter is er een zuurkoolavond.

In het wooncomplex bevindt zich een kapster en een pedicure en krijgt u loges dan kunt u de daarvoor bestemde logeerkamers huren.

Bent u 55 jaar of ouder en woont u zelfstandig, dan bent u van harte welkom bij MaasWonen via Woonnet Rijnmond. In het wooncomplex is een kantoor gevestigd van Laurens zorg aan huis.

Momenteel zijn er geen woningen beschikbaar in Nieuw Verlaat

Truus – bewoner

Ik vind het heerlijk hier. De mensen die hier komen wonen zijn heel verschillend, dat vind ik helemaal hartstikke leuk. Ik maak me daar niet druk om. Je moet toch met elkaar kunnen leven? Als je dat niet kan dan moet je hier niet komen wonen.’